Bodyweight Sports app

De Bodyweight Sports App is een enorm handige tool om je groepslessen en trainingen in onze accommodatie te plannen. Daarnaast zitten er vele andere functies in zoals het opzoeken van oefeningen in de catalogus, het afspelen of bekijken van door ons gemaakte workouts, het bijhouden van je voeding, je voortgang in gewicht of kracht bijhouden en het bekijken/aanpassen van je lidmaatschap.

CreĆ«er je eigen trainingschema’s

In de oefeningencatalogus kan je met keuze uit meer dan 3000 oefeningen je eigen trainingschema’s of workouts in elkaar zetten. Door te zoeken op spiergroep of accessoires filter je eenvoudig de oefeningen die jij wilt toepassen in je schema. Leuk weetje: Alle oefeningen bevatten 3d animaties om precies te weten hoe iets uitgevoerd moet worden!

Bekijk, plan en speel workouts af

Naast het creeeren van je eigen workouts of trainingen kan je natuurlijk ook de vele door ons gemaakte trainingen gebruiken. Wij hebben verschillende types trainingen ontwikkeld waarmee je specifiek je buik, benen, bovenlijf of zelfs stretch trainingen voor je zelf kunt uitvoeren.

workouts bodyweight sports app

Community

In de Bodyweight App vindt je ook het tabje community. Hierin staan verschillende groepen die allerlei leuke foto’s, tips of maaltijden bevatten. Ook zijn er groepen als ”Reps en Sets” en ”Workouts” Waarin je nog gigantisch veel trainingen en zelfs de epische clubkampioenschap- en Target workouts terug kunt vinden!

community bodyweight sports app

Bodyweight Daily

Sinds 2023 is het mogelijk om al onze verzorgde lessen terug te kijken in de community groep: Bodyweight Daily. Een superhandige tool voor alle calisthenics trainers en beoefenaars om inspiratie op te doen voor eigen trainingen of lessen! Lees meer hierover via de onderstaande knop.

Een Pro-Account in de Bodyweight Sports App

Om de vele functies te gebruiken dien je een Pro-account te hebben voor de App, deze ontvang je gratis bij een abonnement. Het is ook mogelijk om een Pro-account los af te sluiten tegen een kleine maandelijkse bijdrage. Bekijk hiervoor de Tarieven pagina.

Ontdek meer over de club:

Scroll naar boven