Online toegang tot alle lessen

Calisthenics is een erg uitgebreide sport waardoor het soms moeilijk kan zijn om de beste trainingen te vinden. Doordat wij op grote schaal calisthenics lessen geven is het vanaf nu mogelijk om toegang tot alle lesdata te krijgen!

In onze Bodyweight Sports App zetten wij dagelijks de lessen die we geven. Wanneer je een PRO-account voor de app hebt, kan je hier dagelijks jouw inspiratie en variƫrende trainingen uit halen. Voor alle calisthenics trainers en beoefenaars een zeer handige tool voor inspiratie!

Voor alle calisthenics trainers en beoefenaars

Calisthenics trainingsschema

Nooit meer trainingen bedenken

Met alle Bodyweight Sports lesdata binnen handbereik, kan iedereen eenvoudig verschillende complete calisthenics lessen en trainingen op afstand volgen. Hierdoor hoef je nooit meer zelf trainingen te bedenken of kan je deze gebruiken ter inspiratie voor de lessen die je zelf verzorgd.

Onze bodyweight coaches hebben inmiddels meer dan 6000 uren aan calisthenics lessen verzorgd, waar jij nu de vruchten van kunt plukken! Dagelijks vindt je een unieke en nieuwe training variƫrend tussen Basis, Techniek, Workout en Reps & Sets.

Bodyweight trainingsschema

Wordt PRO-lid van de Bodyweight App

Naast de vele uitgebreide functies van onze Bodyweight App is de groep: ”Bodyweight Daily” het meest waardevol van allemaal. Gebruik de meest unieke en creatieve calisthenics lessen vanaf nu voor je eigen inspiratie en laat je verassen door de enorme progressie van jezelf of je klanten.

Scroll naar boven