fbpx ...

Ontdek de wereld van freestyle calisthenics

De Calisthenics Freestyle les geeft alle deelnemers een zeer unieke kans om wekelijks les te krijgen in de bekendste calisthenics wedstrijddiscipline. Freestyle calisthenics staat er bekend om dat de atleten vrij zijn in het uitvoeren en combineren van allerlei verschillende soorten calisthenics oefeningen. Onze ervaren coaches halen in deze les het creatieve gedeelte in iedere deelnemer naar boven. Onder begeleiding kan zelfs iemand met enige leservaring succesvol en met plezier een aantal gave freestyle trucs leren.

Calisthenics freestyle les

Hoe ziet de Freestyle Calisthenics les eruit

Na een goede warming up staat iedere Freestyle les in een bepaald thema. dit kan zijn het aanleren van nieuwe trucs, combineren van specifieke soorten oefeningen, creativiteit bevorderen door kleine opdrachtjes of het in elkaar zetten van een complete show! Freestyle calisthenics is zeer uitgebreid en dankzij de wedstrijdervaring van onze coaches kunnen we iedere beginnende atleet enorm goed op weg helpen met zijn of haar calisthenics carrière of het klaarstomen voor competities.

Niveau: De Calisthenics Freestyle les is geschikt voor iedereen met enige calisthenics ervaring. Hoe meer gevorderd je al bent, hoe meer er te leren is!
Leeftijden: 14+

calisthenics freestyle les

Wanneer er Calisthenics Freestyle lessen zijn

Zondag

  • Calisthenics Freestyle

    Leer de wedstrijdkant van calisthenics tijdens de Freestyle les

Andere soorten calisthenics lessen

Ben je benieuwd naar de andere soorten calisthenics lessen die wij aanbieden? Klik hieronder op een ander soort les voor meer informatie.

Lesrooster

Wil je het gehele lesrooster bekijken? Druk op de knop hieronder.

English
Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.