fbpx

Personal training

Transformeer jezelf met onze hulp

Privé coaching en training door onze ervaren coaches kan je de transformatie bieden waar je naar opzoek bent. Door wekelijks op een vast moment met jouw coach samen te trainen, zal je jouw persoonlijke doelen sneller bereiken. Doordat wij al jarenlang mensen begeleiden in succesvolle transformaties, zijn we ervan overtuigd dat onze manier van aanpak en begeleiding in beweging, voeding en mindset, jouw leven voor eens en altijd zal veranderen voor het goede.

private coaching bodyweight sports

Privé trainingen in onze accommodatie

Wanneer je enigszins in de buurt van onze accommodatie woont, is personal training bij ons het meest ideaal. Hier beschikken we over alle toestellen en accessoires om je op zijn best te kunnen begeleiden. Daarnaast ben je door naar onze accommodatie te komen goedkoper uit. Ervaar de extreme progressie in kracht, mobiliteit en uithoudingsvermogen dankzij de unieke kennis en ervaring van onze trainers. Sporten hoeft niet iets te zijn waar je tegenop kijkt, maar juist om naar uit te kijken!

private coaching

Private coaching op locatie

Heb je simpelweg niet de mogelijkheid in tijd of vervoer om naar ons toe te komen, of wil je liever begeleid worden in een vertrouwde omgeving? Dan bieden wij ook privé trainingen op uw gewenste locatie aan. Dankzij de veelzijdigheid van calisthenics en de ervaring van onze trainers kunnen wij overal (zelfs zonder toestellen) complete trainingen verzorgen waar je gigantische progressie mee boekt. Privé trainingen op locatie zijn echter wel prijziger vanwege de reistijd.

prive training

Wat je van onze personal training kunt verwachten

Bij personal training gaan we op een unieke manier te werk. In eerste instantie maak je kennis met jouw coach en is het belangrijk dat er een klik is. Wanneer onze coach ervan overtuigd is dat hij je kant helpen met het bereiken van je doelen, kunnen we direct starten met je eerste test-training. Na je iedere training krijgt jouw coach steeds beter een beeld van je niveau, leefwijze, progressie en ervaringen, waardoor iedere training een steeds beter effect zal hebben. De oefeningen die je onder begeleiding doet zullen hierdoor steeds specifieker jouw gewenste doelen bevorderen.

Nu ook DUO Personal training mogelijk

Samen met een vriend of vriendin op een vast moment onder begeleiding trainen. Beide apart een onbeperkt lidmaatschap en beide een eigen voedingscoach, sinds kort mogelijk in onze club. Vermeld dit in je aanvraag en start met zijn tweetjes!

Voedingsbegeleiding

Wanneer je een vaste Bodyweight coach hebt, zal hij je bij iedere ontmoeting ondersteunen met de juiste stappen om je eetpatroon te verbeteren. Wij zullen je geen onpersoonlijk of vast eetschema opdragen maar in kleine stapjes naar een gezonde(re) manier van eten werken. Keer op keer ontdekken we dat het de kleine en structurele veranderingen zijn die het grootste verschil maken, wat onze coaching dan ook zo enorm uniek en effectief maakt.

Lifestyle coaching

Een Bodyweight Privé coach is niet alleen voor de effectiefste trainingen of voedingsbegeleiding. Het is namelijk je volledige levensstijl die impact heeft op alle facetten van de doelen die je graag wilt bereiken. Jouw coach kan je hier inzicht en advies in geven, of het nu met je werk, beweging, voeding, gezin, slaap of stress te maken heeft. Met een privé coach heb je een luisterend oor en een meelevende vriend erbij. Private coaching betekend vertrouwelijke en privé communicatie, welke een belangrijke factor kunnen zijn in het bereiken van jouw ultieme doelen.

Vrijblijvende aanvraag

Via het formulier hieronder kan je vrijblijvend een kennismaking met een van onze coaches aanvragen. Na verzenden zal je (op werkdagen) binnen 24 uur een reactie ontvangen.

Bekijk onze producties

Onze coaches hebben kant en klare digitale producten voor je klaarstaan waar je zelfstandig enorm goed mee aan de slag kan! Bekijk de verschillende producties via de knop hieronder.

Scroll naar boven