fbpx

Calisthenics workshop

Boek een calisthenics workshop

De coaches van Bodyweight Sports staan voor u klaar wanneer u graag een unieke sportieve workshop wilt organiseren voor uw club, organisatie of bedrijf. In overleg kan er per workshop tot wel voor 20 deelnemers een calisthenics workshop verzorgd worden. Door onze jarenlange praktische ervaring kunnen wij aansluiten op het niveau van de deelnemers en de te bereiken doelen. Afhankelijk van het soort workshop en de hoeveelheid deelnemers, bieden wij altijd tegen scherpe prijzen onze diensten aan.

Onze exclusieve workshops zijn gaaf, uitdagend en spectaculair. Deelnemers vinden het altijd leuk om nieuwe dingen te leren waardoor de energie en motivatie altijd erg hoog ligt. Een calisthenics workshop kan een leuk teamuitje zijn of een aanvulling op de kennis en ervaring van de deelnemers.
Om een workshop te boeken kunt u het aanvraagformulier hieronder invullen. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met u op om de opdracht te bespreken en eventueel te plannen.

calisthenics workshop

Een calisthenics workshop naar keuze

Veel sportclubs wensen een workshop te boeken wanneer er vanuit de werknemers of leden behoefte is naar calisthenics specifieke begeleiding. Hierom wordt ons vaak gevraagd om een Calisthenics Basis, Muscle-up of Handstand workshop te verzorgen. Uiteraard kunnen wij voor alle calisthenics specifieke doeleinden een workshop ontwerpen, denk hierbij aan bijvoorbeeld freestyle, frontlever, backlever, human-flag, planche of zelfs airwalking. Ook bij (sport)evenementen en vooral bij calisthenics park openingen is er vaak behoefte voor een professionele introductie. Dankzij onze jarenlange ervaring kan er voor iedere doelgroep een unieke en leuke workshop verzorgd worden.
Het is mogelijk om meerdere soorten workshops samen te voegen. Wanneer u in uw aanvraag aangeeft wat uw wens is, bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

vereiste voor Basis calisthenics en Muscle-up

Bekijk onze overige diensten

Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk via de knop hieronder diensten zoals demonstraties, groepslessen of onze accommodatie.

calisthenics workshop online

Bekijk onze online calisthenics workshops

Wist je dat we ook kant en klare calisthenics producties hebben ontwikkeld? Bekijk via de knop hieronder met welke unieke producten je direct aan de slag kunt!

Scroll naar boven