fbpx

Calisthenics Reps en Sets les

Echte calisthenics krachttraining

De Calisthenics Reps en sets les is een groepsles die het best te omschrijven is als een uitgebreide Basis training. Tijdens deze les is het vergroten van de spierkracht het hoofddoel. Ook wordt samenwerking van meerdere spiergroepen enorm gestimuleerd door variƫrende calisthenics oefeningen voor meerdere sets en meerdere herhalingen uit te voeren. Omdat dit in een groepsverband gebeurt, kan je iedere training tot het uiterste gaan.
De Reps en sets les is zeer gewild onder onze sporters, en bied iedere training voldoende uitdaging waar je wellicht een gezonde spierpijn van zult krijgen.

Calisthenics reps en sets les

Hoe ziet de Calisthenics Reps & Sets les eruit

De les start met een gezamenlijke warming-up waarna we in groepsverband verschillende calisthenics krachtoefeningen gaan doen. Een voor een legt de coach de oefeningen uit en de deelnemers gaan hiermee aan de slag. Het volledige uur wordt benut om de grote variƫteit aan oefeningen en aantallen sets te volbrengen. Omdat er voor iedere oefening ook eenvoudigere versies zijn, kan ieder niveau aan deze les meedoen. Door de complexiteit van sommige oefeningen is enige ervaring met onze Calisthenics Basis- of Calisthenics Workout les wel aangeraden.

Niveau: Ieder niveau kan deelnemen aan de Reps & Sets les, echter is enige ervaring met Basis of Workout lessen aangeraden.
Leeftijden: 14+ 

calisthenics reps en sets les

Wanneer er Calisthenics Reps & Sets lessen zijn

Maandag

  • Calisthenics Reps & Sets

    Versterk je lichaam met deze op kracht gerichte calisthenics les

Woensdag

  • Calisthenics Reps & Sets

    Versterk je lichaam met deze op kracht gerichte calisthenics les

Vrijdag

  • Calisthenics Reps & Sets

    Versterk je lichaam met deze op kracht gerichte calisthenics les

Andere soorten calisthenics lessen

Ben je benieuwd naar de andere soorten calisthenics lessen die wij aanbieden? Klik hieronder op een ander soort les voor meer informatie.

Lesrooster

Wil je het gehele lesrooster bekijken? Druk op de knop hieronder.

Scroll naar boven