fbpx

Over de club

Welkom op onze clubpagina

Sinds 2015 zijn onze coaches begonnen met calisthenics lessen verzorgen. Van training geven aan vrienden en familie in de tuin, tot het (uit)bouwen van een van de grootste calisthenics verenigingen ter wereld is natuurlijk in verschillende fases gegaan. Op deze pagina kan je alles vinden over de club, de oprichting, de coaches, het concept, de activiteiten, het rooster, ons fotoalbum, de gym en juridische informatie.

Klik hieronder op onderwerpen over de club waar je graag meer over wilt leren:

De Bodyweight Sports gym

Bodyweight sports over de club

Calisthenics vereniging Bodyweight Sports heeft een 500m² accommodatie welke speciaal ingericht is voor het beoefenen van calisthenics. Met meer dan 50 hangstangen en honderden accessoires is iedere calisthenics oefeningen op vele verschillende manieren en op verschillende niveaus aan te leren en te trainen.

De Calisthenics hal in Bodyweight Sports

calisthenics hal over de club bodyweight sports

De calisthenics hal is ongeveer 325m² groot met een 180m² aan kunstgras waaronder een dempvloer ligt. Hier bovenop staat het grote Barmania Pro calisthenics rek. Het overige stuk in de calisthenics hal is een grote oppervlakte van 145m² waar warming-ups worden gegeven en ook klimtouwen, battleropes en springtouwen worden gebruikt.

Het calisthenics rek

Het gigantische calisthenics rek in de 7 meter hoge bedrijfshal is gefabriceerd en geleverd door Barmania Pro. Het ontwerp en de montage is door de oprichters Dean en Tommy
(+ vele handen van trouwe sporters) gerealiseerd. Het rek is ontworpen voor groepslessen en zelfs wedstrijden. Ontdek hieronder de indeling en looks van het stevige Barmania Pro calisthenics rek in Bodyweight Sports.

calisthenics park bodyweight sports over de club

De vrije training ruimte in Bodyweight Sports

In de vrije training ruimte vindt je vele verschillende accessoires om je trainingen compleet te maken. Naast dumbbels en olympische halters zijn er gewichtsvesten, gewichtsbelts, een bokszak en resistance bands aanwezig. Ook staan er twee squat rekken en een cable crossover. Met de 4 grote muurbeugels om aan te hangen is deze hal perfect geschikt voor een functionele training waarbij er ook met (extra)gewichten getraind kan worden. Bekijk hieronder foto’s van onze vrije training ruimte.

vrije training

Kleedlokalen

Omkleden kan bij Bodyweight Sports in de zeer nette kleedlokalen welke voorzien zijn van wasbakken en toiletten. Goed om te weten is dat douchen bij ons niet mogelijk is.

Bar/lounge

Met de trap omhoog beland je in de ontspannen bar/lounge waar je rustig kunt zitten en eventueel een potje kan tafelvoetballen. Er zijn plantaardige eiwitshakes en elektrolyten drankjes te verkrijgen, ook is er gratis WIFI beschikbaar.

Juridische informatie over de club

Bodyweight Sports is sinds 12 maart 2022 een Coöperatieve sportvereniging. Dankzij deze transitie hebben wij onze vele sociaal-maatschappelijke activiteiten en doelen vast kunnen leggen in onze statuten.
Ontdek hier meer over onze sociale impact

Naam: Trust-Coöperatie Bodyweight Sports U.A.
KVK: 86381695
Zetel: Bernheze
Adres: Cereslaan 14 5384VT Heesch
E-mail: info@bodyweightsports.nl

Bestuur

Voorzitter:
Tom [Giling]
tommy@bodyweightsports.nl
Penningmeester/secretaris:
Dean Hubertus [Louwrenssen]
dean@bodyweightsports.nl

Scroll naar boven