In Bodyweight Sports bieden we verschillende diensten aan voor mensen die calisthenics willen leren of aan hun gezondheid willen werken. Naast de prachtige calisthenics accommodatie bieden we ook op locatie of online diensten aan. Hieronder staan ze voor je op een rijtje!

Calisthenics training

Calisthenics training en groepslessen

Calisthenics groepslessen

Al sinds 2015 bieden wij in toenemende mate calisthenics groepslessen aan. Er zijn momenteel erg weinig plaatsen in het land waar je dagelijks professionele calisthenics trainingen kunt volgen, dit maakt het sporten in onze vereniging een unieke ervaring.
We bieden verschillende soorten calisthenics groepslessen aan, klik hieronder op de lessoorten om er meer over te lezen.

Calisthenics workshops

Calisthenics workshop

Voor sportclubs, bedrijven, stichtingen en vereniging bieden wij calisthenics workshops aan op locatie. In overleg kunnen er verschillende soorten workshops verzorgd worden, indien mogelijk structureel. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Bodyweight Daily

Bodyweight daily

Ben je opzoek naar oneindige calisthenics inspiratie? Word PRO-member in onze app en krijg online toegang tot ál onze les data! Bekijk dagelijks een splinternieuwe complete calisthenics les waarmee je eenvoudig je eigen trainingen of lessen kunt uitbreiden.

Calisthenics demonstraties

Calisthenics demonstratie

Voor (sport)evenementen hebben wij een team van atleten klaarstaan die een professionele calisthenics demonstratie kunnen verzorgen. Klik op de onderstaande knop voor alle informatie.

Voeding en Vasten

Voeding en Vasten

Om een gezond en sportief lijf te onderhouden is voeding natuurlijk erg belangrijk. Onze coaches houden zich dagelijks bezig met het helpen van sporters om hun doelen te bereiken. Een gezond eetpatroon en eetschema zijn hiervoor essentieel.
Als dienst bieden wij voedingsconsults aan op locatie of online, ook hebben wij verschillende producties ontwikkeld om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Bodyweight Sports Producties

Bodyweight Producties

Ben jij benieuwd naar de manieren waarop je zelf aan de slag kunt met ondersteuning van onze calisthenics ervaring? Bekijk dan onze producties waarmee je verschillende calisthenics skills kunt leren, jouw trainingen naar het volgende niveau kunt tillen of hoe je je eetpatroon kunt verbeteren. Hieronder vindt je de knop naar onze unieke producties.

Scroll naar boven