fbpx

Diensten

In Bodyweight Sports bieden we verschillende diensten aan voor mensen die calisthenics willen leren of aan hun gezondheid willen werken. Naast de prachtige calisthenics accommodatie bieden we ook op locatie of online diensten aan. Hieronder staan ze voor je op een rijtje!

Calisthenics training

calisthenics training diensten

Calisthenics groepslessen

Al sinds 2015 bieden wij in toenemende mate calisthenics groepslessen aan. Er zijn momenteel erg weinig plaatsen in het land waar je dagelijks professionele calisthenics trainingen kunt volgen, dit maakt het sporten in onze vereniging een exclusieve ervaring.
We bieden verschillende soorten calisthenics groepslessen aan, klik hieronder op de lessoorten om er meer over te lezen.

Calisthenics workshops

calisthenics workshop

Voor sportclubs, bedrijven, stichtingen en vereniging bieden wij calisthenics workshops aan op locatie. In overleg kunnen er verschillende soorten workshops verzorgd worden, indien mogelijk structureel. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Calisthenics demonstraties

calisthenics demonstratie diensten

Voor (sport)evenementen hebben wij een team van atleten klaarstaan die een professionele calisthenics demonstratie kunnen verzorgen. Klik op de onderstaande knop voor alle informatie.

Personal training

Personal training Heesch

Privé coaching zoals het hoort. Bereik ál je doelen door wekelijks op een vast moment met je coach trainen. In combinatie met ons voedingsconsult en coaching is progressie gegarandeerd! Ook in tweetallen mogelijk.

Bodyweight Online Classes

Bodyweight Online Classes

Start zélf met het verzorgen van professionele calisthenics lessen! Met onze Bodyweight Online Classes krijg je toegang tot de meest exclusieve en leuke calisthenics groepslessen. Speciaal voor personal trainers en sportcoaches.

Calisthenics Trainingsschema

Wil jij een calisthenics trainingsschema op maat laten maken? Bereik je doelen op de snelste manier met een 4 weken trainingsschema inclusief videovoorbeelden en vele andere handige tips!

Voeding en Vasten

voeding en vasten diensten

Om een gezond en sportief lijf te onderhouden is voeding natuurlijk erg belangrijk. Onze coaches houden zich dagelijks bezig met het helpen van sporters om hun doelen te bereiken. Een gezond eetpatroon en eetschema zijn hiervoor essentieel.
Als dienst bieden wij voedingsconsults aan op locatie of online, ook hebben wij verschillende producties ontwikkeld om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Bodyweight Sports Producties

producties

Ben jij benieuwd naar de manieren waarop je zelf aan de slag kunt met hulp van onze coaches? Bekijk dan onze producties waarmee je verschillende calisthenics skills kunt leren, jouw trainingen naar het volgende niveau kunt tillen of hoe je je eetpatroon kunt verbeteren. Hieronder vindt je de knop naar onze unieke producties.

Scroll naar boven