fbpx

Calisthenics groepslessen

Exclusieve calisthenics groepslessen

In onze calisthenics vereniging kan je verschillende calisthenics groepslessen volgen. Ieder soort groepsles staat in een ander thema, waardoor er voor ieder niveau en doelstelling een specifieke les het meest geschikt is. Hieronder vindt je een overzicht van de verschillende calisthenics groepslessen die we aanbieden. Door op de knoppen onder iedere les te klikken kan je hier uitgebreid over lezen.

calisthenics groepslessen

Calisthenics Basis les

De Calisthenics Basis les is speciaal voor beginners en voor iedereen die zijn of haar basis wilt verbeteren.

Calisthenics Techniek les

de Calisthenics Techniek les staat in het thema van het aanleren van (een van de) de iconische calisthenics oefeningen. Voor ieder niveau geschikt.

Calisthenics Workout les

De Calisthenics Workout les is gericht op het verbeteren van het spieruithoudingsvermogen. Op eigen tempo een uitdagende serie calisthenics oefeningen. Voor ieder niveau geschikt.

Calisthenics Reps & Sets les

De Calisthenics Reps & Sets les is een echte kracht les. Verbeter je maximale spierkracht met verschillende uitdagende herhalingen en sets van calisthenics oefeningen. Voor ieder niveau geschikt.

Calisthenics Progressie les

De Calisthenics Progressie les is speciaal voor iedereen die specifieke calisthenics wensen of doelen heeft. Tijdens deze les kan je zelf aangeven waar je aan wilt werken en wij verzorgen de perfecte training voor jouw doel.

Calisthenics Freestyle les

De Calisthenics Freestyle les is een unieke les om de discipline Freestyle calisthenics te leren. Geschikt voor iedere fanatieke sporter.

Calisthenics Kids les

De Calisthenics Kids les is voor kinderen van 10 t/m 14 jaar oud. Op spelende wijze leren we calisthenics aan de kinderen waardoor zij hun leven lang een goede fysieke basis hebben voor de toekomst.

Groepslessen rooster

Wil je graag ons lesrooster bekijken? Druk op de knop hieronder!

Overige diensten

Interesse in een calisthenics workshop, trainingsschema of demonstratie? bekijk onze overige diensten via de knop hieronder.

Scroll naar boven