Leer of verbeter de basis van calisthenics

Tijdens de Calisthenics basis les leer je alles over de basisbewegingen van lichaamsgewicht training(calisthenics). Deze les is voor beginners het meest geschikt, omdat de basis onmisbaar is. Ontdek verschillende bewegingsmanieren met bijvoorbeeld de Squat, Push-up, Pull-up, Lunge en Hanging knee raises, welke enkele van de basisbewegingen zijn.

Lid worden bij Bodyweight Sports

Hoe de Calisthenics Basis les eruit ziet

Een basis les is zoals al onze lessen iedere keer uniek. Na een gezamenlijke warming-up gaan we aan de slag met verschillende basisoefeningen en variaties hiervan, tijdens de les leer je ontzettend veel over de correcte vorm en progressiepunten van de oefeningen.
Je zult tijdens deze les geen ingewikkelde oefeningen krijgen, wat ideaal is voor iedereen die wilt beginnen met calisthenics.

Aan het einde van de basis les doen we gezamenlijk een workout van 8-12 minuten, hier ervaar je het groepssporten nóg duidelijker. We motiveren elkaar en helpen elkaar naar de fitste en best getrainde versie van onszelf!

Niveau: De Calisthenics Basis les is voor beginners erg geschikt en voor gevorderden een erg goede aanvulling op andere trainingen.
Leeftijden: 14+

Calisthenics Basis les

Wanneer er Calisthenics Basis lessen zijn

Maandag

  • Calisthenics Basis

    Leer en verbeter de basisoefeningen van calisthenics, inclusief workout

Donderdag

  • Calisthenics Basis

    Leer en verbeter de basisoefeningen van calisthenics, inclusief workout

Zaterdag

  • Calisthenics Basis

    Leer en verbeter de basisoefeningen van calisthenics, inclusief workout

Andere soorten calisthenics lessen

Ben je benieuwd naar de andere soorten calisthenics lessen die wij aanbieden? Klik hieronder op een ander soort les voor meer informatie.

Lesrooster

Wil je het gehele lesrooster bekijken? Druk op de knop hieronder.

Scroll naar boven