fbpx

Bodyweight Online Classes

Trek nieuwe klanten aan met Calisthenics lessen!

Wanneer je een personal trainer bent of groepslessen verzorgd, is het enorm gunstig om eens in de zoveel tijd nieuwe lesmethodieken of soorten lessen te introduceren. Dit houd je klanten enthousiast en zorgt voor een boost in motivatie. Met een sport als calisthenics is de uitdaging oneindig en we kunnen uit ervaring zeggen dat het sporters voor jarenlang blijft charmeren om nieuwe dingen te leren.

Calisthenics groepslessen

Online toegang tot bewezen lessen

Calisthenics is een erg uitgebreide sport waardoor het soms moeilijk kan zijn om de beste trainingen te bedenken. Doordat wij op grote schaal calisthenics lessen geven is het vanaf nu mogelijk om toegang tot de meest exclusieve lesdata te krijgen!

In onze Bodyweight Sports App [kopje Bodyweight Classes] zetten wij alleen de beste lessen die we geven. Wanneer je het Bodyweight Online Classes lidmaatschap hebt, kan je hier dagelijks jouw inspiratie en variërende trainingen uit halen. Voor alle personal trainers, coaches en beoefenaars een zeer handige tool voor inspiratie!

Bodyweight Online Classes

Nooit meer trainingen bedenken

Met onze beste lesdata binnen handbereik, kan je eenvoudig verschillende complete calisthenics lessen en trainingen op afstand volgen. Hierdoor hoef je nooit meer zelf trainingen te bedenken of kan je deze gebruiken ter inspiratie voor de lessen die je zelf verzorgd.

Wereldwijd exclusief

Nergens ter wereld is er een kant en klaar + vernieuwend pakket van complete calisthenics groepslessen te verkrijgen. Dankzij de meer dan 8500 uren aan calisthenics lessen die onze coaches verzorgd hebben, kun jij hier nu de vruchten van plukken! wekelijks vindt je verschillende unieke en nieuwe trainingen variërend tussen Basis, Techniek, Workout en Reps & Sets.

7 dagen per week professionele coaching

Met het Bodyweight Online Classes lidmaatschap heb je een professionele calisthenics coach aan je zijde. Wanneer je vragen hebt over oefeningen, lesmethodieken of je eigen progressie kan je deze eenvoudig 7 dagen per week online stellen aan jouw vaste coach.

Vaste prijs, zelfs na updates

Door de snelle uitbereiding van de data, wordt dit lidmaatschap ieder kwartaal kostbaarder. Wanneer je nu start, ben je verzekerd van de laagst mogelijke prijs!

Scroll naar boven